Silikonski vibrator

Šifra proizvoda:

DT50337

Sexy providni silikonski vibrator

Cena: 2590

2290 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Silikonski vibrator

Predstavljamo Vam providni silikonski vibrator, koji je duzine oko 18 cm i koji sluzi za vaginalnu stimulaciju. Ovaj silikonski vibrator poseduje intenzivne vibracije koje mozete menjati kako Vam odgovara i prija i mini motor koji stvara vibracije, nalazi se na samom vrhu vibrtora, sto znaci da silikonski vibrator mozete koristiti i za klitoricnu stimulaciju. Silikonski vibrator, kao sto i sam naziv kaze, je izradjen od silikonskog visoko kvalitetnog materijala i veoma je fleksibilan, moze se savijati, tako da je bez sumnje ovaj sexy vibrator prilagodljiv svakoj vagini. Ovaj model silikonskog vibratora je vodotporan, sto znaci da ga mozete koristiti i dok ste pod tusem, a on ce savrseno stimulisati Vasu vaginu i vaginalne zidove ili Vas klitoris, kako god Vi zelite, a mi Vam svakako savetujemo da prilikom koriscenja ovog silikonskog vibratora, tj prilikom vaginalne ili klitoricne stimulacije koristitie i lubrikant na bazi vode ili na bazi silikona, da bi stimulacija bila jos lepsa i uzbudljivija, a sama penetracija vibratora unutar Vase vagine laksa i sasvim sigurno cete doziveti bezbrojne, jake i savrsene orgazme za pamcenje. Ovaj savrseni providni silikonski vibrator mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u "Vasi Snovi" u Beogradu.

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka. Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu. Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije. Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

          LUBRIKANT                         TOY CLEANER

LUBRIKANT     CISTAC ZA IGRACKE

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.