Tablete za odlaganje ejakulacije

Šifra proizvoda:

prolong

Prerana ejakulacija moze predstavljati veliki problem za muskarca, ali ne brinite ProLong tablete su tu da rese probleme prerane ejakulacije.

Cena:

1190 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Kina

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Prevremena ejakulacija

Prerana ejakulacija kod muskaraca

Prerana ejakulacija u proseku pogadja svakog treceg muskarca, ostavljajuci cesto posledice na emotivnom planu u vidu frustracija i nezadovoljstva oba partnera. Prevremena ejakulacija podrazumeva suvise brzo dostizanje orgazma i preranu ejakulaciju (izbacivanje semena) prilikom seksualnog odnosa. Ovo je najcesci problem seksualne prirode kod muskaraca i smatra se da oko 30% muskaraca ima ovaj problem na nekom nivou. Iako naucna istrazivanja pokazuju da tri cetvrtine muskaraca ejakulira u roku od 2 do 3 minute nakon penetracije (ulaska penisa u vaginu), smatra se da je prevremena ejakulacija prisutna ukoliko muskarac *svrsi* u roku manjem od 2 minute ili u roku koji ne zadovoljava partnerku i onemogucava joj uzitak.

Uzroci prerane ejakulacije:
Smatra se da su uzroci prerane ejakulacije psiholoske prirode mada ovaj fenomen nije do kraja rasvetljen. Primeceno je da anksioznost (strah, trema) u pogledu seksualnog odnosa izaziva pored moguce impotencije i prevremenu ejakulaciju. Napetost nervnog sistema je svakako nepovoljan faktor po vreme trajanja i kvalitet seksualnog odnosa. Preosetljivost penisa i slabost PC (pubokockigealnog) misica su faktori koji mogu doprineti nastajanju prevremene i prerane ejakulacije.

Primarna prevremena ejakulacija
Ovo stanje podrazumeva da muskarac nikada nije imao seksualni odnos koji nije pratila prevremena ejakulacija. Izrazena emotivna nestabilnost u pogledu seksa je karakteristicna za osobu koja pati od primarne prevremene ejakulacije. Cesto je preterana masturbacija (samozadovoljavanje) u detinjstvu jedan od mogucih uzroka nastajanja prevremene ejakulacije. U sklopu tretmana primarne prevremene ejakulacije pozeljno je ukljuciti i psihoterapiju.

Sekundarna prevremena ejakulacija
U slucaju sekundarne prevremene ejakulacije neka vrsta *straha od nastupa*, odnosno treme uoci seksa koja moze biti povezana sa nesigurnoscu u sopstvenu muskost ili preteranom zeljom da se ostavi dobar utisak u krevetu, igra znacajnu ulogu. Muskarac cesto podsveno strahuje da ce izgubiti erekciju pa *ubrzava* seks kako bu uspesno *svrsio*. Stres bilo koje vrste predstavlja znacajan faktor u nastajanju sekundarne prevremene ejakulacije.

Tretman prerane ejakulacije
Lecenje prerane ejakulacije podrazumeva sirok spektar sredstava - od psihoterapije, relaksacije i oslobadjanja od stresa, preko koriscenja anestetickih krema za odlaganje ejakulacije i umanjivanje osetljivosti u penisu, specijalnih metoda i vezbi koje se koriste tokom odnosa, pa do uzimanja antidepresiva u tezim slucajevima.

Prolong tablete
predstavljaju efikasno prirodno sredstvo za umirivanje nervnog sistema, otklanjanje napetosti i posledica stresa, a narociti biljni sastojci imaju dejstvo slicno antidepresivima koji se koriste u tretmanu prerane ejakulacije, ali bez nezeljenih dejstava koji mogu pratiti upotrebu farmakoloskih sredstava! Redovna upotreba Prolong tableta znacajno produzava seksualni odnos i uklanja fizioloske uzroke prerane ejakulacije.

 

Tablete za odlaganje ejekulacije mozete kupiti u nasem Sexy Shop-u "Vasi Snovi" u Beogradu.

 

Pro long za duzi seksulani odnos
Produzenje odnosa
Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.