TURSKI MED MACUN-ZA JACU POTENCIJU-KESICA

Šifra proizvoda:

macun-kesica

PRIRODNI PREPARAT ZAPOTENCIJU-KESICA

Cena:

250 RSD

Zemlja porekla: Turska
Zemlja uvoza: Turska

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

MACUN MED ZA POTENCIJU -KESICA 7 GR

Turski Med za potenciju Macun je potpuno prirodan afrodizijak koji pruža efikasne rezultate bez ikakvih nuspojava. Kod muškaraca pojacava libido i stimuliše erektilnu funkciju, a kod žena povecava protok krvi u vaginalnoj regiji. Svi sastojci Macun meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju sertifikat za analizu kvaliteta. Glavni sastojak ovog meda je biljka epimedium. Epimedium je endemska lekovita biljka koja raste na jugu Kine i pored svog afrodizijackog delovanja pomaže kod erektilne disfunkcije kod muškaraca, takodje povecava broj spermatozoida. Kod žena smanjuje simptome menopauze kao što su umor i razdražljivost. Sa medom i cvetnim medom u svojim komponentama kao i epimediumom, Macun med sadrži i maticni mlec, polen, djumbir, zensen, macu, cimet i vaniliju... Macun Turski Med je gorko slatkog ukusa i pretvara seks u užitak.Turski Med za potenciju Macun povecava seksualnu želju i cini vaš seksualni život aktivnijim.

Nacin upotrebe: Sat vremena pre seksualnog odnosa dobro promešajte med i uzmite jednu kafenu kašisicu. Nakon 20-30 min oseticete uzbudjenje. Jedna kašicica je dovoljna da 24h uživate u seksu koliko želite.

Proizvod je sertifikovan i potpuno bezbedan za upotrebu. Koristiti ga prema priloženom uputstvu i ne prekoracivati doze. Cuvati proizvod na suvom i tamnom mestu van domašaja dece.

Pakovanje: KESICA 7 GR

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.