MACUN MED ZA POTENCIJU

Šifra proizvoda:

macun43

MACUN MED ZA POTENCIJU 43g

Cena:

1190 RSD

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

MACUN MED ZA POTENCIJU 43g 

Med za potenciju Macun je potpuno prirodan afrodizijak koji pruža efikasne rezultate bez ikakvih nuspojava. Kod muškaraca pojačava libido i stimuliše erektilnu funkciju, a kod žena povećava protok krvi u vaginalnoj regiji. Svi sastojci Macun meda u svom sadržaju su biljni ekstrakti koji imaju sertifikat za analizu kvaliteta. Glavni sastojak ovog meda je biljka epimedium. Epimedium je endemska lekovita biljka koja raste na jugu Kine i pored svog afrodizijačkog delovanja pomaže kod erektilne disfunkcije kod muškaraca, takođe povećava broj spermatozoida. Kod žena smanjuje simptome menopauze kao što su umor i razdražljivost. Sa medom i cvetnim medom u svojim komponentama kao i epimediumom, Macun med sadrži i matični mleč, polen, đumbir, zensen, maca, cimet i vanilija... Macun Med je gorko slatkog ukusa i pretvara seks u užitak. Med za potenciju Macun povećava seksualnu želju i čini vaš seksualni život aktivnijim.

Način upotrebe: Sat vremena pre seksualnog odnosa dobro promešajte med i uzmite jednu kafenu kašičicu. Nakon 20-30 min osetićete uzbuđenje. Jedna kašičica je dovoljna da 24h uživate u seksu koliko želite.

Proizvod je sertifikovan i potpuno bezbedan za upotrebu. Koristiti ga prema priloženom uputstvu i ne prekoračivati doze. Čuvati proizvod na suvom i tamnom mestu van domašaja dece.

Pakovanje od 43g.