Analni vibrator-kupa

Šifra proizvoda:

21483

Analni vibrator-kupa

Cena:

1490 RSD

Zemlja porekla: Kina
Zemlja uvoza: Holandija

ili poručite putem telefona:
011/367-07-56

Analni vibrator u crnoj boji sa glatkom spoljašnjoš?u. Ima mo?nu vibraciju sa jednom brzinom koja ?e vas izuzetno stimulisati, a vibrirajuci deo se moze izvaditi. Analni vibrator je napravljen od kvalitetnog silikonskog materijala sa malo realisti?nim vrhom u obliku glavica. Analni vibrator ima ukupnu dužinu od 9cm i pre?nik od 3cm. Opustite se i uživajte u analnoj zabavi sa njim. Za rad koristi 1 x AAA bateriju. 

SEXY SHOP VASI SNOVI preporucuje da ga obavezno koristite sa LUBRIKANTOM na vodenoj bazi, radi sto realisticnijeg dozivljaja i nezaboravnog uzitka.Odrzavanje je postalo veoma prosto uz specjializovano sretstvo za ciscenje igracaka TOY CLEANER koje mozete pronaci kod nas na nasem sajtu.Ovaj preparat je medicinski ispitan i odobren a preporucuju ga svi veci evropski proizvodjaci kao idealno sretstvo za odrzavanje igrackica za intimne regije.Ako imate bilo kakvo dodatno pitanje ili nedoumicu oko ovog ili bilo kog drugog proizvoda slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili pozivom na nas broj telefona i osoblje SEXY SHOPA VASI SNOVI ce vam rado izaci u susret.

            LUBRIKANT                  TOY CLEANER

 

 

    ANALNI LUBRIKANT   TOYS CLEANER

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.